Sverige är ett oerhört vackert land där många svenskar faktiskt missar stora delar av skönheten på grund av längtan till att alltid åka utomlands. Då glöms det lätt bort att Sverige faktiskt också har många vackra platser, speciellt ute i naturen, men även fina städer och mindre samhällen. För att uppleva vårt avlånga land på bästa sätt bör du åka på roadtrip genom landet.

Planera din roadtrip

Vid planeringen av din roadtrip är det alltid bra att göra grundliga undersökningar för att veta var du ska åka och vad du behöver ta med. Inför en roadtrip är det viktigaste att du har en praktisk KIA elbil för att kunna ta dig runt samtidigt som du är snäll mot miljön. KIA har bilar för alla, oavsett vad du är ute efter så har de något för dig. Välj en bil som passar dig och din familjesituation så att du ser till att du alltid har tillräckligt många säten och tillräckligt med bagageutrymme för resor.

När du har bilen klar måste du tänka på var i Sverige du ska åka. Det finns många vackra platser i Sverige och vilka som passar dig bäst beror helt på vad du gillar och vilken tid på året du vill ge dig iväg. Det är inte bara specifika platser som kan fotograferas utan du kan välja att köra längs någon av Sveriges vackraste vägar och på så sätt uppleva Sveriges natur. Då kan du stanna till var du vill för en fotosession där du tycker att det passar. Efter att du valt var du vill åka och hur du vill köra dit måste du tänka på din packning. Förutom kläder, hygienartiklar, snacks och elektronik behöver du såklart ta med din kamera och kamerautrustning för att kunna fota under resan. Packa främst utrustning för landskapsfotografering för att kunna fota Sveriges natur. Då är det viktigt att ta med stativ, vidvinkelobjektiv, kameraladdare, kameraryggsäck och zoomobjektiv.