Att åka iväg på en resa och därmed få ledigt från jobb och andra förpliktelser är värt att fira. Oavsett om du äntligen har bokat en resa du länge drömt om och sparat inför eller om du bara ska ta en weekend i en annan stad är det värt att fira. Här nedan kan du läsa mer om hur du kan förgylla semestern ytterligare.

Fira med något gott

Ett väldigt bra sätt att starta ledigheten är att äta och dricka något gott. Det kan till exempel vara gott att dricka champagne. Det finns olika sorters champagne att välja bland i olika prisklasser. Förutom att champagne är en klassiker vad gäller dryck så kan det vara gott med något sorts tilltugg. Det kan vara allt från chips till snittar. Ni bestämmer själva vad ni är mest sugna på.

Ta det lugnt

Om du har fått ledigt från jobbet är det viktigt att du tar vara på tiden och ser till att ta det lugnt. Välj bort aktiviteter som är ansträngande och gör det som ni känner för. Ibland kan det räcka med att sova ut och bara hänga på hotellrummet. Vill ni göra något avslappnande tillsammans kan det vara trevligt med ett spabesök där ni till exempel kan ta ett bad, sitta i bastun och kanske till och med unna er en massage eller ansiktsbehandling. Ta er tiden för varandra och gör saker ni tycker är kul och se till till att ta vara på de dagar ni är fria från alla måsten.

Bästa resetipsen