Att inreda ett hem med egentagna bilder från olika resor är ett sätt att både få ett personligt och snyggt hem. Fotografier som du har tagit själv kan du med fördel göra en tavelvägg av tillsammans med snygga posters som tilltalar dig. Det finns en mängd olika posters att beställa på nätet och det finns motiv som passar alla hem och inredningsstilar.

Hitta en röd tråd i tavelväggen

När du skapar en tavelvägg förändras hela atmosfären i rummet. Innan du bestämmer vilka motiv från dina resor du ska sätta upp är det en bra idé att tänka enhetligt. Försök att hitta en röd tråd. Det kan exempelvis vara att ha ramarna i samma färg eller att det finns en färg som är genomgående i alla motiven. Gå igenom dina fotografier som du har från olika resor och försök hitta bilder som du både vill sätta upp men som också passar att sätta tillsammans.

Mixa olika storlekar

Du får en levande tavelvägg genom att blanda olika typer av motiv och för det ändamålet är det perfekt att blanda resefotografier med posters. Det blir en spännande blandning. Du kan med fördel mixa storlekarna och formerna på ramarna för att också göra tavelväggen mer levande.

Häng dina upp dina fotografier i hela hemmet

Dina resefotografier kan du med fördel också sätta upp helt enskilt. Du kan exempelvis ha en tavla i köket, badrummet eller sovrummet och ha tavelväggen i vardagsrummet. Alla tavlor behöver heller inte hänga på väggen utan du kan ställa dem på en möbel eller liknande.

Dokumentera resan