Virkade kakor, pepparkakor och ”kaffecoccio”

Våra barn fick inte paket varje dag innan jul utan vi hade klumpat ihop det lite och så fick barnen ”adventspresenter” istället. Alltså något söndagen den första advent, andra advent osv. En adventspresent var den här kassapparat och liten ny servis var en sådan här present.

Igår meddelade Ture mig att han skulle ha picknick med sin snuttefilt. Den skulle vara duk och jag skulle komma upp och fika sa han. Vi hade en helt obokad för middag och då kunde jag inte låta bli… Med mig upp tog jag lite coccio som morfar köpt till barnen dagen före, pepparkakor och de sista hemgjorda marknadnougaterna. Det var uppskattat :o).
Barnen tog för sig högtidligt tog betalt av varandra och åt sedan lite i taget och sakta sakta. Inte alls likt mina små godismonster som brukat slänga i sig gottesaker. Jag tror minsann att jag ska försöka sy någon liten caféduk till dem och kanske virka några kakor till. En prislista på kakorna behöver de nog också ha. Då tänker jag mig att det hade varit bra med en liten lista med bilder och text att sätta i Tolsbys ram från Ikea. Barnen har ju dessa i sina rum på skrivborden och jag gillar ramen starkt. 

virkade kakor, dammsugare tolsby ram ikea cupcake ballerinakex tårta bakelse polarn och pyret pop po.p me and i me & i meandi kläder barnkläder igelkottar ekologiska ekokläder kassapparat hiko leksakspengar

You may also like

Kommentera