Virkad tårta/ bakelse som bokmärke till min lilla bokmal

Virkad tårta/ bakelse som bokmärke mönster

Virkad tårta/ bakelse som bokmärke till min lilla bokmal

Min lilla Tilda gillar att läsa… och så gillar hon sötsaker. Hon gillar även att baka, särskilt efterrätter och tårtor.
Och eftersom jag tycker så mycket om henne virkade jag henne en liten tårta/ bakelse som hon kan ha som bokmärke. Presenten var mycket uppskattad!! Hon bestämde snabbt att det ska få följa med henne till skolan och att hon där ska ha det i ”bänkboken” som hon läser just nu. Så roligt att hon gillade det så mycket så att hon vill ta med det till skolan
Idén till att göra tårtorna/bakverk till bokmärken fick jag efter att ha virkat en hel uppsättning kakor/bakelser till barnen i julklapp. Det blev både tårtor, bakelser, ballerinakex och lunchrullar som barnen sedan använde i sitt café här hemma. Vill du se bilder på dem kan du klicka HÄR.
Jag har även gjort en söt liten uggla till bokmärke. Passar väl fint! Om du läser mycket blir du klok som en uggla. Klicka HÄR så får du se den.

 

You may also like

1 comment

Kommentera