VINN en dag på Tom Tits för hela familjen!!

För ett litet tag sedan fick jag ett superfint paket skickat från Tom tits. Allt låg i en underbar resväska och redan där väcktes både min och barnens nyfikenhet!!
I resväskan låg supersåpbubblor som blir sega och härliga så att man kan ta på dem, en rolig liten jordglob somman kan snurra på så att världsdelarna hamnar helt på sned. Att sedan vrida tillbaka så att jorden blir rätt igen är inte helt lätt!! Ni minns kanske den där kuben sedan barndommen?? 
Med låg också ett presentkort för en heldag på Tom Tits i Södertälje för hela familjen!!
Men tyvärr kommer vi inte att kunna utnyttja detta så därför tävlar jag ut detta så att en annan familj får chansen att gå. Bra va?!
Vill du tävla om en presentkort för en heldag på Tom Tits i Södertälje (giltigt tom 30 Maj 2012)? Om man besöker innan den 31 Aug 2011 får man även en knep och knåp-gåva. 

Gör så här:

1. Skriv en kommentar här nedan med din mailadress och bloggadress.
2. Låna bilden här nedan och publicera den tillsammans med tävlingsinfo och länk till min blogg i din egna blogg. (Tävlingsbloggar ej godkända)
3. Om du inte har blogg skickar du ett mail till tre vänner +mig.

Tävlingen pågår fram till 7 Aug 2011. 
Lycka till!!

Tom tits, experiment, kemiska försök, kemi i förskolan

You may also like

13 comments

 1. Skulle vara riktigt roligt att vinna och skulle självklart ta med mina två små kusiner, som har tjatat länge nu om att få åka dit och skulle bli överlyckliga om dom dessutom fick åka dit med kusinen, samtidigt som det är en möjlighet för mig att komma iväg och göra något roligt innan min egna lilla kille/tjej kommer i November!

  Har länkat till tävlingen i min blogg: http://caroliinea.bloggplatsen.se/2011/08/04/5955567-en-upplevelse/

  Caroliinea@hotmail.com

 2. Gud jag vill så himla gärna vinna, mina små tvillingar har pratat om tom tit nu i flera månader men det har inte blivit av att vi har åkt dit. Det vore fantastiskt att åka dit i sommar och så får tjejerna leka av sig och även vi föräldrar :).

  Många Kramar från Erika

  erikanbrg477@googlemail.com

  Har även mailat 5 vänner om tävlingen och din blogg, men hoppas att jag själv vinner 😛

 3. Hejan!
  Vad rolig tävling och vad omtänksamt av dej att skicka vidare biljetterna. Detta skulle gör mina barn lycklig, en utflykt i höst med experiment.

  Anja anjag@home.se

Kommentera