Vill du bloggsamarbeta??

Vill du Bloggsamarbeta?

Om du är sugen på att bloggsamarbeta med mig kopierar du nedanstående bild och lägger i en meny i din blogg så att den hela tiden syns på första sidan. En bra placering är en höger- eller vänstermeny som ständigt syns även när huvudfönstret scrollas eller byter inlägg. 
När du lagt in bilden i din blogg och skrivit ett inlägg i din blogg om vårt samarbete skickar du ett mail till mig (linda.nejbo@gmail.com) där du meddelar mig detta.
Som tack kommer du att få 15% rabatt på ordinarie pris vid beställning på mina posters. Jag kommer även att länka till din blogg härifrån denna sidan där du anges som en samarbetspartner. Vill du ha en bild med som länkar till din blogg mailar du den till mig :o). 
Hoppas vi hörs :o)!

You may also like

3 comments

Kommentera