Vi vinner lätt den där tävlingen som folk ibland leker när de tävlar om vem som har stökigast hemma….

I torsdags började jag min semester redan innan lunch och då drog vi till Lövis i Karlskrona. Sedan har vi firat midsommar i stugan, haft det jättebra och mysigt.

Men i kväll kom vi hem… Vi kom hem till hemmet som har uthärdat en massa fix och trix den sista tiden för att få tiden att räcka till för att kunna medverka i alla grillkvällar på förskolor, skola, föreningsliv, skolavslutning, simskola, jollekurser osv… Dessutom har vi samtidigt gjort om bastun till ett torrförråd och tvättstugan till värsta diskeriet, skänken är frukost och engångsartikelförråd (halleluja för engångstallrikar och bestick) och soffbordet lite allt i allo, för att kunna slita ut köket och se till så att rörmokeriarbeten och elektrikerarbeten skulle kunna göras. Slutligen lagades det en massa mat och gjorde diverse sill- och laxinläggningar inför midsommarafton. Ja, ni fattar va! Livet rullar ju fast man slet ut sitt kök för nästan två veckor sedan och mat ska ordnas och annat fixas. Jobbat har ju både maken och jag gjort också…

Ja, alltså när vi kom hem idag var det då med all den packning som krävs när man sover borta några nätter med tre barn, massa nerkräkta sängkläder och två kräksjuka barn.

Min och makens energi var slut. Jag körde några maskiner med allt nerkräkt och sedan gick jag och lade mig i sängen för att streama en film.

I morgon är en annan dag! Då ska maken lägga köksgolv och jag ska städa utav bara den. Jag är en jäkel på att städa ska ni veta… I morgon ska jag också visa några midsommarbilder….

köksrenovering, ikea kök, renovera, lägga golv,

You may also like

Kommentera