Vem är det som sover i vår soffa?

Det är ett evigt kringflyttande om nätter och morgnar. Man vet aldrig när man bli väckt, hur länge man får sova eller vem som ligger bredvid en när man vaknar… Men jag antar att det är det som är charmen med småbarnslivet och trebarnslunken!

Ibland när det blir för trångt i vår 160 centimeterssäng flyttar vi över Elis i Tures säng. Sedan går det en timma eller två och sedan står han vid vår säng och undrar lite surt över varför vi har flyttat honom :o).

Ikväll envisades vårt lilla mellanbarn med att sova med luvan på sig och så ville han ligga bredvid mig i soffan. Det fick bli så!! Vi orkade inte riktigt ta striden ikväll :o)…

Sov gott!

– Posted from my iPhone

You may also like

2 comments

  1. Man orkar ju inte alltid ta den där striden ;o). I natt var vår säng redan full när jag trängde ner mig… När jag vaknade i morse kunde jag konstatera att Lars sovit på soffan, fullt påklädd. Fast det var nog inte riktigt meningen :o).
    Kram!

  2. Söte Elis! =) Vi har numera löst problemet och fixat så att alla faktiskt får sova om nätterna. Neo sover på madrass på sitt rum och jag i hans säng. Milefis, Elian och pappan i dubbelsängen. Alla sussar så gott så gott. Ett vinnande koncept är inget man ändrar på! =) /Sandra

Kommentera