Veckan som gick…

Denna första adventshelgen har varit härlig. Vi har pyntat och städat lite och fast vi inte är klara känns det ok. Idag har vi tillbringat dagen i stan. Lars var inne hela förmiddagen för att bygga upp de små torgbodarna och sedan åkte vi in alla för att delta i tomteparaden och mysa på torget med lite korv. Men det var kallt!! Hela tiden snöade det och barnen var frusna efterson de varit ute även på förmiddagen. Det gäller ju att passa på när snön väl kommer! 
Denna kväll tänker jag spendera i soffan. Är ganska trött och slö för veckan som gick var intensiv. Jag var på Linnéuniversitet halva torsdagen där jag fick träffa andra lärarutbildare för att diskutera den nya lärarutbildningen och betygskriterierna. Intressant och välbehövligt. Men tiden kändes knapp och det hade varit bra med en heldag. Efter detta kunde jag naturligtvis inte bara åka hem utan att ta en liten sväng inom Ikea. Jag kikade på de fina köken och oj så sugen jag är på att riva ut vårt hiskeligt fula körsbärskök. Vi får väl se hur lång tid det tar att bearbeta Lars ;o). Så åt jag lite middag och köpte en julklapp innan jag slutligen körde hemmåt.
I fredags var jag i Malmö hela dagen på förskoleklasslärarnas Rikskonferens och när jag kom hem klockan åtta på kvällen var jag hiskeligt trött. Vi hade hunnit med en hel drös med föreläsningar och god mat och fika på det. Mycket intensivt!! För att riktigt kunna suga till sig alltihop hade det nog varit bättre om programmet hade varit fördelat på två dagar så att vi hade hunnit att diskutera lite mellan och efter.
ikea kök adventljusstake lärare förskollärare

You may also like

Kommentera