Varmt tack till Scandic Rubinen i Göteborg

Varmt tack till Scandic Rubinen i Göteborg

I fredags tog vi tåget till Göteborg. Elis var lite sliten, men feberfri. Målet var då att checka in i Scandic Rubins blogger´s inn svit och sedan besöka universeum. Allt kändes lite osäkert eftersom Elis haft feber hela veckan och dessutom hostade Ture galet mycket (utan för den delen vara varken sjuk eller förkyld…lite konstigt). Tågresan gick bra och upprymda och förväntansfulla checkade vi in på hotellet. Barnen bjöd på varsin liten överraskningspåse när vi kom med spel, pin och ballong i och de kände sig väldigt välkomna.
En fantastiskt inredd svit mötte oss. Vardagsrummet var bäddat för barnen och de fascinerades över att de hade egen tv. I mitt och Lars rum fanns det uppställt skrivbord med iPad att låna och diverse anslutningar om man ville koppla upp sig på hotellrummet. Kamerastativ, tv i sovrummet, tillgång till diverse schampo, balsam och lotioner i badrummet och en lång takbalkong på sjunde våningen var alla små lyxdetaljer som förhöjde vistelsen. En trevlig after work pågick på bottenplanet samt på uteserveringen och på takbalkongen på vår våning fanns en mysig bar.
När vi kom tillbaka från Universeum på fredagen möttes vi av tre roomservicepåsar till barnen med godis och juice i och en tallrik med fint upplagd frukt, jordgubbar och choklad samt ramlösa till mig och Lars. En sådan fin gest!
Vi tacka Scandic Rubinen för att vi fick låna Blogger´s inn rummet och ha en härlig helg i Götet. Det är en nöjd familj som nu landat i hemmet igen.
scandic rubinen hotell bloggers inn in mäklarfotograf fotografera inför flytt fotograf inredning flyttstyla karlshamn blekinge interiör sänghimmel

 

You may also like

Kommentera