Vad läser ni då? Tips?

I går läste jag ut Läckbergs Olycksfågel. Jag har inte läst hennes böcker i kronologisk ordning, men de har inte varit sämre för det. Nu är jag i alla fall ”i kapp” och väntar på att Bokus ska skicka ut nummer sju till mig. Har ni inte läst Läckberg rekommenderar jag varmt hennes böcker!
I väntan på Läckberg började jag i förrgår på Gerhardsens Mamma, pappa, barn. Köpte den i somras och tänkte läst den på stranden. Men med tre barn blir det inte mycket läst kan jag så här i efterhand meddela :o). Men nu!! Lättläst och fångade mig med en gång. På två dagar har jag hunnit läsa drygt halva boken. Så; köp!
Dessutom kan jag lägga in lite smygreklam om bokus. Deras priser på pocket är fantastiska och skönlitteraturen brukar kosta mellan 39:- och 46:- och så är frakten gratis. Billigt är gott!! :o)

You may also like

4 comments

  1. Tack för tipset om Bokus nu har jag beställt Vyssanlull och frågan är om jag kan vänta tills nästa bok (som inte riktigt hade kommit ut än) kommer i Pocket eller om jag "måste" köpa den inbunden…
    Jag gillar pocket bättre. Lättare att ta med sig och lättare att läsa i badet 🙂

  2. Läs alla i Carin Gerhardsens hammarbyserie.(Där boken mamma, pappa barn är nr 2). Alla böcker är jättebra!
    Själv är jag på sista kapitlen i Alex Schulmans nya bok. Okej, men inte alls i samma nivå som Skynda älska som jag tyckte mycket om.

Kommentera