VAB-onsdag…

Det blev en kort jobbevecka det här. I måndags morse konstaterade jag att Ture hade blivit väldigt hostig under natten, men han kändes ok och jag for till jobbet redan strax efter sex. Några timmar senare ringde de från förskolan och då hade Ture ännu inte kommit igång. Han låg på soffan och vilade sig, var hostig och rosig men ingen feber… Så när jag for för att hämta honom tänkte jag att detta kan gå åt vilket håll som. Antingen behöver han bara hem och vila lite eller så kommer det någon sjuka…. Redan samma eftermiddag kom febern och det är inte mycket med min lille kille. Ändå är han morskt och konstaterar glatt efter hostmedicinen; ”Så, nu hostar jag inte mera…” Men det gör han ju.
Igår var Lars hemma och idag och i morgon får jag bli hemma. Jag tänkte försöka göra lite tavlor, plocka lite i tvättstugan och kanske sticka ett par varv under dagen mellan vården av min lilla sjukling och hans bror som ynkar sig lite han med. 
Ute ligger snön underbart vit och det känns lite ledsamt att vi inte kan njuta av den. Vi får hoppas att den ligger kvar!
manos del uruguay sticka mössa rundstickor rundsticka wurm mönster svenska vuxen knit pro

You may also like

Kommentera