Unga damens sminkhörna.

Vi körde överaskningsmodellen när Matilda fick sitt rum. Vi gjorde i ordning det i smyg och sedan fick hon upptäcka rummet när det var klart. Men efterhand som hon bor i det upptäcker vi nya ”behov”.
Spegel och plats för tjej-småplock var just ett sådant behov. Sminkhörna är kanske fel ordval, men 6 åriga damer har en hel del lypsyl, nagellack och balsamspray har vi upptäckt :o). Om det inte har någonstnas där det ”bor” hamnar det bara huller om buller… Ja, sådan mor sådan dotter. Så därför körde jag även uppmärkningsmodellen så att hon vet vad som ska vara i varje.
Ursäkta dåliga bilder. Solen gassade in, men jag kände att det var lika bra att fota annars skulle det inte bli av :o).
Sminkhörnan med spegel
 Än är det dock inte klart. Under spegel ska hon få en hylla så hon har någonstans att ställa småplocket medan hon fixar sig vid spegel :o). Men den måste jag måla först. Gissa vilken färg :o)??Rosa kudde att sitta påFörvaring med text.
De små förvaringskorgarna i närbild. Fick bli en till mp3-spelaren också så att den förvaras lite ömt och inte bara slängs på golvet. 
Krokar och Koziolkorgar

En ny kudde med moln på har hon även fått. Elis och Matilda älskar de här plyschkuddarna och tycker att de är såå gosiga att ligga på när de tittar på tv.

BarnkuddarYou may also like

3 comments

  1. Hej! Vilken fin och inspirerande blogg du har! Vi är några inredningsintresserade mammor som håller på att starta upp en helt ny websida som lanseras i mitten av november i år som heter Minidecor. Det är en jättekul hemsida tycker vi, som ska fungera som inspiration för alla som inreder barnrum. Det som är unikt med Minidecor är att man enkelt laddar upp bilder under olika specifika kategorier och det innebär att du själv väljer vad du vill visa upp från ditt barnrum. Man behöver alltså inte ha ett färdigt superstylat barnrum för att våga dela med sig av sina bilder utan det räcker att man har en detalj eller en fiffig lösning som man vill visa upp. Man ska lätt kunna bläddra bland bilder i de olika kategorierna när man är på jakt efter idéer om en speciell detalj i barnrummet. Du kan läsa mer på sidan: http://www.minidecor.se.

    Nu till min fråga, efter att ha sett dina jättefina bilder på ert barnrum så undrar jag om du vill var en av de första som lägger upp några barnrumsbilder på Minidecor? Det tar bara några minuter. Vi lägger i gengäld ut en direktlänk till din blogg samt lägger upp en bild från din blogg och en länk på sidan "vi tipsar!" där vi kommer att skriva om utvalda bloggar och butiker som vi gillar. Länken kommer att ligga uppe när vi lanserar sidan i mitten av november. Alla som registrerar sig under november får dessutom en liten gratis gåva och det gäller självklart dej också. Vore jättekul att få se några av dina fina bilder på sidan! Hör av dej till oss om du har några frågor, annars ser du exakt hur man gör på sidan som heter "hjälp".

    Bästa hälningar
    Ulrika

  2. Dessa är inköpta på Inreda i stan. Men de fanns inte i vitt när jag skulle ha så jag fick vänta ett par veckor på dem. Har även röda nere i sovrummet med flanosagorna i (magnetsagorna)och Matilda har en större på golvet för tidingar. Älskar verkligen dessa.

    Även jag söker grön eller ev svarta till Elis kommande rum. Eller turkos om det skulle komma i framtiden. Lars har godkänt det nu :o). Tjoho! Svarta finns hos fröken-fräken, men tänkte jag skulle kolla med Johanna om hon kan ta in till butiken så slipper man ju frakten. Ska jag kolla åt dig samtidigt? Hur många isf?

Kommentera