Ture tar saken i egna händer.

Nu vintertid förvarar vi ofta en vagn inomhus, dels för att det inte ska vara så kallt för barnen att sätta sig i den oc dels för att åkpåsar och täcken inte ska vara fuktiga. Kanske inte så praktisk med en stor syskonvagn stående i hallen eller i köket innanför altandörren. Men vi orkar inte riktigt bry oss.
Dessutom tycker Ture att det är mysigt att krypa upp i vagnen och sitta en liten stund med sin snuttefilt och mysa. Och om de andra barnen inte är i närheten och busar kan det sluta så här…
Idag och de föregående dagarna har det tvärtom varit väldigt dåligt med fart i vår lille Ture. Han har haft feber och har varit hängig. Så hängig så att han mest har velat sitta i soffan. Besvär med maten och illaluktande andedräkt gör att vi misstänker att det är hörntänderna som är på gång. Kindtänder har han sedan ett bra tag tillbaka så det borde vara dags….

You may also like

7 comments

  1. Skönt att höra att man inte är ensam om snöpölar i hallen ;o).

    Anna – Soffryggen är det tydligen något speciellt med!! Våra barn älskar också att ligga där…. Samtidigt sparkar de med benen så tavelarrangemanget ovanför far åt alla håll. Och täcket, jaaa vad gött det är :o). Sno det från dina föräldrar om du får möjlighet ;o)

  2. Åh vad gosigt! Lik vår Alvin som fortfarande kryper upp på ryggstödet på soffan och somnar när han e trött 😉
    Underbart täcke förresten! Mina föräldrar hade likadant när ja va liten och jag har alltid älskat de mönstret!!

  3. Jag har alltid också haft vagnarna inomhus, skönt nu på slutet då jag packade unämta den.
    Kramdan syskonvagen förgott och bara haft en sulky ståendes i hallen men nu sedan några månade har den åkt dit ner eftersom jag användet den 1-2 ggr i månaden så då kan jag lika gärna gå ner en trappa och h

Kommentera