Ture och kungen

Vår treåring är helt underbar med alla sina kommentarer. Han har full koll fast det egentligen verkar som och ser ut som att han inte har en susning om något. Snacka om att skenet bedrar ibland. Vår lilla ”trea” gör precis som han vill i alla lägen och hur vi än gör är det liksom han som styr. Det är lite konstigt det här, men jag antar att vi har blivit både lite slappa och lite mer relaxade med några år som föräldrar i bagaget. 
Just nu är det mycket superhjältar som gäller. Han leker än det ena och än det andra… och egentligen är jag inte särskilt glad i de här spindelmanna- och batmanlekarna. Men eftersom han tydligen influeras ganska starkt av dessa av sina kompisar och gillar att leka det…ja, då får det väl bli så ;o). 
I helgen har vår lille man meddelat följande;
– (Jag bad Ture att byta om från pyjamas och det var han inte så sugen på…) Du är dum mamma!! Och du får inte komma på mitt kalas och där kommer det att finnas fiskedamm, mååånga kompisar OCH kungen. Inga stövlar, strumpor eller tomma påsar får man heller. Bara MASSOR med godis. 
– (Vi sitter vid matbordet och pratar lite med Elis om hans kommande skolstart.) Hallå!! Hallå, jag ska också gå i skolan snart! Jag ska gå i spindelmannens röda hus… Och så ska spindelmannen och kungen gå i min klass!! Vi ska äta godis, massa godis och ibland klär kanske kungen ut sig till spindelmannen…

fotograf karlshamn bleking barnfotografering barn nyfödd

You may also like

1 comment

Kommentera