Tre korta som endast kräver en-ords-svar.

Råkade lämna köket obevakat cirka en minut. När jag kom tillbaka satt Ture på köksbordet tillsammans med min dator och telefonen…

Nu undrar jag;

1. Var är minneskortet till kameran som låg bredvid datorn?

2. Tror ni revisorn godkänner två dataköp inom loppet av 6 månader?

3. Vilken försäkring tecknade Ture hos Sveland när han ringde upp senast slagna nummer och rapplade lite med kundtjänst?

You may also like

1 comment

  1. Hej!
    Skulle vilja höra dina åsikter gällande mitt bemötande på dagis jag precis skrivit om, känner mig illa behandlad men skulle bra gärna vilja höra hur andra ser på det – gå gärna in och läs vad som hände imorse då jag lämnade min son och svara på mina två frågor jag skrev under – hur ska jag gå tillväga nu?!
    Inlägget hittar du här: http://saabiina.blogg.se/2010/october/29-oktober-10-dagis.html

    Tack för hjälpen!
    Kram /sabina & Leon

Kommentera