Trädgårdsjobb, pyjamasparty och en nationaldag.

Är det verkligen juni månad?? Ja, det känns nästan lite overkligt att jag endast arbetar nio dagar till innan semestern när det fortfarande känns som vår i luften. 
Så sent som i går tisdag drog jag på vinterjackan när jag skulle ut med barnen på jobbet. För vet ni, igår var det endast en grad varmare här i söder än vad vi hade på självaste julafton… Det som verkligen talar för att det är juni månad är i alla fall tempot i en trebarnsfamilj. Under maj och juni månad har vi haft max en kväll oplanerad per vecka. Det har varit mycket att stå i, aktiviteter, avslutningar, grillningar, samtal, grejer med mitt jobb och så fortsätter det. Trevligt och roligt, men det är ett trixande att få ihop vardagen många gånger. Men snart får vi lyssna till ”den blomstertid nu kommer…” och så har vi plötsligt tid att spendera hur vi vill under många veckor i sommar. 
I går höll Matilda och Ella pyjamas/onepiece-party på Hejan och det var glada, trötta och nöjda tjejer som idag lekte in sina nya leksaker. Vi har ägnat dagen till att hålla efter hushåll, ogräs, den nyblivne blöjfria och garaget. Städ, plock och pass. Men visst är det skönt när man får lite fason på alla prylar och känner att det faktiskt fungerar att strosa runt lite i garaget utan att snubbla på en massa saker :o). Hunnit grilla med morfar och springa efter Elis på cykeln har vi också gjort….
Det borde vara Nationaldag varje vecka minsann!

You may also like

Kommentera