Totalt osocial…

I helgen har vi varit så osociala det bara har gått. Vi har mest tagit det lugnt och haft det bra. Sjukan har legat i startgroparna, men aldrig kommit igång och nu verkar den vara på väg bort. Skööönt!!
Vi har passat på att gräva lite i alla fall, städa, kissa i soffan, hålla oss vakna hela nätterna och tvätta och ja, ni vet sånt där roligt som i synnerhet barnfamiljer gör… Nätterna är ett inferno av kaos just nu och vi snittar nog på 4-5 timmar var natt. Efter 5-6veckor börjar det kännas lite. Och kanske detta är anledningen till att jag somnade innan 20.00 två kvällar i rad och kände mig allmänt mosig och dan… Hur vi ska kommer till rätta med bekymret har jag ingen aning om… Men somnar jag i en växasäng på 170cm och så vaknar jag oftast i min säng runt fyrasnåret av att jag får en bok/duplokossa/ljusstake/grytlapp eller annat föräemål i huvudet. Så det gäller att komma ihåg skjutlåset innan man somnar. 
I samband med städningen i helgen passade jag på att sätta upp en tavla i badrummet. Motivet kom till för en tid sedan efter att jag och Matilda dagligen haft diskussioner angående tandborstningen. Kanske ska nämna att hon ännu inte tappat några mjölktänder trots att hon har haft en framtand lös i 9 månader. Snacka om jobbigt för en lite sexåring som ser alla andra tappa sina tänder!
– Måste jag borsta tänderna?
– Ja, om du vill ha dem kvar…
– Men det vill jag ju inte!! Jag vill ju tappa mina mjölktänder!! 
Så då skapades motivet med en liten ängel på. Men det är inte förrän nu jag haft tid att rama in den. Denna gång blev det en svart lite ”pråligare” ram från Coop, billig och bra! Vill du ladda hem och printa motivet gratis går det bra att göra HÄR…

You may also like

2 comments

  1. Tack snälla!!
    Ja, det här med tänder är viktigt för de små har jag förstått ;o). Själv tycker jag att det är bra om hon "sparar" lite på de nya tänderna, men barn ser det ju inte så….

    Kram!

  2. Verkligen superläckert badrum.. Och det är ju aldrig fel att förnya sig lite. Önskar jag kunde göra det mer.. Simon min lille plutt (läs stora 8 åring) hade en tand som var jättelös JÄTTElänge.. Men nu har han tappat ett par iallafall & vi väntar på de övriga + att dottern med förhoppningsvis snart ska börja tappa.

Kommentera