Tjohoo! Jag vann!

Jag deltog för ett tag sedan i en bloggtävlign. För att få vara med och tävla skulle man motivera varför man ville vinna en ängel från silverbiten.se. Sedan valde bloggägaren ut en vinnare, och jag vann!! Så glad jag blev!
Min motivering löd:
”2003 förlorade jag en liten gosse strax efter förlossningen. Trots att jag fått tre barn efter detta tänker jag ofta på den lille pojken som fattas oss. En ängel runt halsen hade varit ett fint minne för mig. På så vis hade det känts som att han följde med oss i vår vardag.”

You may also like

7 comments

  1. Tack alla ni snälla :o)!!

    Lite roligt Lisa!! :o) Den naturliga frågan blir ju då… VARFÖR?? ÄR jag så rörig? Glömsk? Vimsig? Där besannades nog mina fördommar va? ;o) Fler blir det iaf inte….

  2. Vet du vad Linda? Utan att veta om att ni förlorat en son har jag på nått konstigt undermedvetet plan alltid tänk på dej som fyrabarnsmamma…?! Det var kanske inte så konstigt då trots allt..
    Fint att du vann.:D

Kommentera