Tjoho!! Dagens fynd!

Ni känner väl till Campadre?! Shoppingcluben på nätet som rear ut inredningsprylar, köksgrejer, mode m.m. med upp till 70% rabatt. De har många, många kända märken knutna till sig!!
Sist Campadre hade kampanj på Rostis skålar sa det bara pang och så var de slut! Största neckdelen med att arbeta ;o), man hinner inte med när butiker startar sina reor!!
Men idag startade de en ny kampanj med dessa superskålar och med följer lock. Otroligt bra pris jämfört med Dukabutikerna och liknande där de säljer bunkarna styckvis och så måste man köpa till lock. Dessutom kunde jag välja på sex färger nu när jag beställde, men tråkig som jag är valde jag svart :o).
Så Skynda!! 
Och är du inte medlem på Campadre rekommenderar jag det varmt. Jag älskar att få ta del av alal deras erbjudanden :o).  

You may also like

Kommentera