Tiden går och ungarna växer som ogräs!

Fotovägen i trappan fixade jag till för någon månad sedan. Kändes roligt att sätta upp barnens far-och morföräldrar någonstans i huset eftersom de är en stor del av barnens liv. För Matilda betyder det lite extra att även farmor är med. Trots att det nu har gått ett år sedan Britt lämnade oss pratar Matilda om henne väldigt ofta, minns och blir lite ledsen ibland. 
Min underbara lilla unge som har ett så stort hjärta!
Tavelvägg
Och femman symboliserar naturligtvis hur många vi är i familjen. Men nu fick jag lite dåligt samvete för att vår lilla vovvs inte är medräknad :o( …

You may also like

2 comments

  1. Hej!

    Verkligen jättefint gjort!
    Jag tycker din blogg är v¨ldigt fin och jag har försökt hitta en mailadress till dig för att kommi kontakt med dig andgående något jag tror du kanske kan vara intresserad av. Kontakta mig på lisette_a@msn.com

Kommentera