Tavlor till barnrum. Eller som doppresent.

Tavlor till barnrum. Eller som doppresent.

Söker du efter tavlor tillbarnrummet? Eller kanske efter en doppresent? Kika vidare….
Förra veckan fick jag en beställning av Liams mamma på två barntavlor som skulle gå i två olika turkosa färger, svart och vitt. Hon ville ha stilrena, ganska strikta tavlor. Hon önskade också att stjärnan inte bara skulle ha svarta konturer och inte vara fylld. Alfabetstavlan och namntavlan skulle passa ihop på ett snyggt sätt. 
När jag satte mig ner för att göra dessa funderade jag på hur jag bäst skulle lösa önskemålet för att de inte skulle upplevas som ”kalla”. Så här blev resultatet… Och jag tycker själv att de blev jättefina!! De kommer att smält sin fint i ett barnrum. Vara neutrala samtidigt som de är stilren och  kan inspirera Liam till att börja läsa och skriva.
Det är så roligt när ni har egna önskemål och har en tanke om hur ni vill ha det. Det är ju det som är meningen med mina layouter, att man ska kunna individuallisera dem och göra dem personliga :o). Att de ska passa in i era rum och hem. Därför anpassar jag gärna färger och symboler så att de passar er inredning. Det är också lättare för mig att göra layouten om ni skriver om ni kanske föredrar ”pastellfärger” eller ”klara färger”. Kanske ni vill ha ”murriga färger” eller ”samma färg i olika nyanser”.
Hoppas att namntavlan och alfabetstavlan blev en fin present och passar in på väggen hemma hos Liam!
På sidan med barntavlor har jag fler layouter som du kan välja mellan. Både när det gäller namntavlor och alfabetstavlor. Om du känner att de här layouterna inte är rätt utan vill kika vidare för inspiration klicka dig vidare. Eller om du vill beställa direkt, då hittar du information på samma sida. 
Klicka HÄR så kommer du till sidan med barnmotiv. 
Tavlor till barnrum. Eller som doppresent. barntavla med vikt och längd på och en alfabetstavla till barnrum
Tavlor till barnrum. Eller som doppresent.

You may also like

3 comments

Kommentera