Tävla om ett egendesignat skal från CaseApp.se

I veckan fick jag ett erbjudande från CaseApp där jag erbjöds testa att designa ett iPhone skal. Jag nappar sällan på erbjudanden som plingar till i mailboxen, men detta tyckte jag lät kul och därför testade jag. Och jag blev supernöjd!!
För det första var CaseApp:s hemsida så ren och stilren, lättnavigerad! Det krävdes inte många klick för att skapa ett skal och så var det enkelt att logga ut i kassan. Vissa sajter kräver att man ska registrera sig och fylla i många hundra grejer ;o). Så var det verkligen inte här. Jag skojar inte när jag skriver att jag beställde skalet på ca 5 min. Supersmidigt! Så som man önskar att det ska vara. 
Ett och ett halvt dygn senare låg den lilla godingen i min brevlåda. Ett riktigt skönt skal att hålla i. Blank och fin yta, men ändå en strävhet i det så att man har ett bra grepp om telefonen. Dessutom sitter skalet riktigt bra på- perfekt passform! 
Är ni sugna på att i stället designa era egna stickers (klistermärken) har företaget en systersait vid namn StickerApp.se.
TÄVLING
Jag har även fått möjlighet att tävla ut ett skal till er läsare. Roligt va?!
För att vara med i tävlingen gör du så här:
För en lott. 
Gilla CaseApp på Facebook och kommentera inlägget nedan med och ange din mailadress. 
För två lotter. 
Gilla CaseApp på Facebook. Låna därefter min bild här nedan och dela den i din blogg tillsammans med en länk till detta inlägget- http://frun.se/uncategorized/tavla-om-ett-egendesignat-skal-fran-caseapp-se/. (Tävlingsbloggar är ej godkända). Kommentera nedan och lämna din mailadress. 
Vill ni berätta hur ni skulle designa skalet får ni gärna göra det :o). 
Sista tävlingsdag är söndagen den 19 augusti. Vinnaren meddelas här i min blogg och via mail till vinnaren. 
Egendesignat skal från CaseApp.se

You may also like

10 comments

  1. Dom gör ju så fina skal! Jag vill självklart vara med och tävla 🙂
    Alla vandrar ju runt med dessa iphones och min sambo har varit sugen på att skaffa sig ett eget designat skal så hade varit jätte kul att få överaska honom med ett:)

    Heter Linnea Granström på Facebbok där jag gillat*¨
    Min mail: linnoea_89@hotmail.com

    Håller tummarna 🙂

Kommentera