Tävla om en DVD; Happy Feet 2

I samarbete med Warner Bros och Cohn & Wolfe tävlar jag ut 3 DVD:filmer med Happy Feet 2. Det finns alltså chans för tre personer att vinna!!
Vi fick en film själva och mina barn skrattade gott när vi kikade på den i helgen :o)! Mysig familjefilm!
Men barnen undrade varför vi hade fått hela fyra filmer hem i brevlådan…! När jag berättade att vi hade fått tre stycken filmer som vi skulle tävla ut började de genast spekulera om regler. Tävling och regler är väldigt aktuellt här hemma och det tävlas minsann i allt. Ofta ska det vara fysiska tävlingar också och barnen enades om tävlingsregler;
För att delta i tävlingen ska du: 
1. Klättra upp i ett träd som står i vår trädgård eller i skogen intill oss (…för att vi ska kunna kontrollera. Viktigt!!). De som klättrar högst vinner!!
2. Skriv ett inlägg nedan och skriv hur högt du klättrade.
Vill du inte tävla enligt barnens regler kan du tävla enligt mina;
1. Låna bilden och skriv ett inlägg i din blogg om tävlingen. Länka till inlägget (http://knepstolparna.blogspot.se/2012/04/tavla-om-en-dvd-happy-feet-2.html). (Tävlingsbloggar är inte godkända). Har du ingen blogg kan du maila fem vänner + mig istället. (knepstolparna @gmail.com) 
2. Lämna en kommentar nedan med länk till ditt tävlinginlägg så att jag vet att du är med och tävlar. 
OBS! Barnens regler gäller framför mina. Så skulle någon människa engagera sig och klättra upp i ett träd har de företräde till vinst :o)
Tävlingen pågår till och med måndagen 23 april 2012. 
dvd happy feet 2

You may also like

15 comments

  1. Oj oj oj….Hur ska min kille 5 år kunna vara med och tävla…Han har brutit benet för 8 veckor sedan och när vi var på senaste läkarbesöket sa läkaren strängt att han inte får klättra (han har spikar inopererade i benet). Jag är helt säker på att han hade klättrat högst upp till toppen för han älskar att klättra. Men nu funkar ju inte det…Och det ska Gudarna veta…hur gör man med en 5-åring som nyligen börjat gå igen efter att ha suttit i rullsol och har massor av överskottsenergi att ta igen. Jo med lite tur vinner vi denna filmen så vi kan sitta stilla en stund 🙂
    * Länkar till tävlingen på FB (Pernilla Wamsjö)
    * nillwa@hotmail.com

  2. Hej Hej!

    Saga dryga 2 år älskar Happy Feet, väl känd som dansadansadansafilmen här 😉 Hon tycker att morsan kan åka och klättra i träd – jag försöker förklara att formen är INTE som den borde 6 månader efter lillasysters ankomst 😉 En av de bättre kommentarerna Saga nånsin klämt ur sig var som 20 månaders då vi kolla på en annan dansande fågel på julafton. Toooooooookig pippi! Det är nått hela släkten hakat upp sig på – urgulligt!

    Har länkat vidare här: http://www.hesselgard.se/?p=398 och håller tummarna för att vi har tur! Annars blir det till att öva trädklättring tills nästa gång!

    erikssonamanda85@hotmail.com

  3. Hej – jag heter Viggo och är 2 år !
    Jag har precis börjar få lagom mycke ro i kroppen för att sitta still i soffan och se en film med mina föräldrar – därför vill jag vinna.

    Jag har ingen blogg, men länkar till tävlingen på min mammas FB, hoppas det är okej !!
    Carina Carling Johannesson

    Frokenmela@mail.com

    Ps, jag är GRYM på att klättra i träd – ser ni mig nu när jag sitter där och vinkar ? 😉

  4. Åh, jag vet ju inte riktigt vart ni bor :/ Jag kikade runt utanför här men såg ingen som liknade dig.. Så troligen bor vi inte i närheten av varann – annars hade jag utan tvekan kommit och klättrat upp högst upp i ert största träd för att få vinna en av filmerna 🙂

    MEN, som sagt bor jag ju inte så jag kan delta med dina barns regler utan jag får helt enkelt delta med dina 🙂

    Har tipsat om tävlingen i min blogg: http://itsyouandme.blogg.se/tavlingar/2012/april/testar-lyckan-hos-fru-n.html

    Mail: emelie_eriksson_89@hotmail.com

  5. Letar ett träd, hmmm. Där hitta jag ett, funderar ett tag hur jag ska ta mig upp………….Jag klättrar klättrar å klättrar, tittar ner…….Aaaaaaaaaa HJÄLP!!!!
    Nu måste du hjäla mig ner är ju höjdrädd. Tog det hösta träd jag kunde hitta å nu sitter jag på toppen å kommer inte ner. Tror jag är 8 meter upp i luften jag vet inte för just nu blundar jag. Men vad gör man inte för att ge dottern sin favofilm =0P
    Delat på min blogg
    http://sahara1983.blogspot.se/2012/04/tavling_3656.html

Kommentera