Tänkte jag verkligen igenom giftemålet tillräckligt innan vigseln??

Förra veckan kom Matilda hem från skolan, hon hade funderat lite…

– Mamma, idag har jag sett Neo på skolan.
– Jaha…?
– Ja, han hade en jättefin randig tröja på sig, den var nog ny!!
– Jaha…?
– Men alltså, jag vet inte riktigt om jag fortfarande vill gifta mig med honom. Fast hans var väldigt fin i sin nya tröja…
– Hur tänker du nu då?
– Ja, om vi gifter oss…. Då måste jag ju vara gift med honom tills vi blir gamla som morfar. Det är ju jääätteläääänge. Jag kanske ska fundera lite till på det här innan vi gör det.
– Ja, det är nog bra. Man bör ju vara säker på sin sak när man väl gifter sig…
– Mmm, bara jag inte gör honom ledsen nu då… Han har ju faktiskt sagt ”ok då”… Så han tror ju att vi ska göra det…
– Du får väl fundera lite… Det är ju några år tills ni ens får gifta er…

Jisses, jag blir helt stum av sexåringarnas tankar! De planerar hela sitt liv. Och jag som knappt kan planera för en vecka i taget… Nu ska jag ta och natta mig själv, eller kanske ta en glass, eller kanske läsa lite Läckberg, eller kanske virka lite… Ja, det är inte lätt att bestämma sig…

You may also like

1 comment

  1. MEN så söta de är då de små barnen.

    SORRY att jag varit dålig på att lämna avtryck efter mig här, men jag ska bättra mig, hinner ju knappt någonting längre känns det som, sonen tar ju upp ALL tid och väl är väl ändå det att man bryr sig om barnen ist för att bara låta dem vara, eller hur??

    Ha det bäst.

    KRAM
    Carina

Kommentera