Ta bra bilder med iPhone…. eller är röntgenmaskinen bättre?

Jag ser ju hur andra lyckas. Hur deras bilder blir helt ok för i alla fall webben.

Mina blir väldigt dimmiga, suddiga och pixliga. Hur bär ni er åt liksom??

  1. Så sitter jag här med min lilla ”skånk” här i kväll och funderar. Har en tid på ortopeden i morgon och vet inte riktigt om jag ska gå dit eller ej. Går jag dit bör jag ju vara fullt inställd på att jag vill operera bort plattan och skruvarna i benet, annars kan jag likväl strunta i besöket. Kanske vore det klokt att ta bort reservdelarna med tanke på hur de skaver, motar och ömmar. Idag hade jag för första gången på länge gymnastikskor och det var ingen höjdare. Fotknölen har ömmat resten av dagen efter den där lilla skogsturen vi tog med barnen på jobbet. Ja, mycket talar för op… Men jag är verkligen inte sugen på att opereras igen. Svammel, svammel…. Undrar hur sent man kan ringa återbud på sin tid utan att behöva betala… För böta antar jag att man får göra trots frikort?? Eller??

You may also like

3 comments

  1. Ingen aning om det är vanligt att man får problem med inopererade skruvar… Tanken när man satte dit mina var att de skulle sitta för livet. Men min platta sitter lite dumt över ankelt och tar emot när jag har skor på mig, går i trappor, backar m.m. Det bästa vore nog att ta bort. Men jag fegar lite ;o).

    Camera+?? Kanske får testa och se om det blir bättre….

    Kram på er!

Kommentera