Syskonlek!

Våra barn leker oftast väldigt bra tillsammans! Ibland bråkar de väldigt bra tillsammans också, men de brukar lösa konflikerna ganska bra själva och hyffsat snabbt blir de vänner igen :o). Syskonbråk hör ju lite till uppväxten också antar jag…
Och visst är det tufft med många små barn tätt, men jag tycker att glädjen och lyckan uppväger det. Allt som oftast roar sig barnen själva längre stunder och det är underbart att höra dem prata, diskutera, analysera. de har så mycket glädje av varandra! Men den minsta i familjen tycker definitivt att det är han som bestämmer och jag måste nog erkänna att vi alla låter honom göra lite som han vill :o). 
En av Elis favoriter är Blixten McQueen och sedan spelar det inte så stor roll om det är på bilbanan, på tv eller som leksaksbil. Så när han fick den radiostyrda McQueen julen 2009 var lyckan total! Och tänka sig, den håller ännu!! I Julas (2010) fick Ture ett radiostyrt Bi från FisherPrice. Lättstyrt och väldigt tåligt. Han har slitit hårt på Biet, men även det håller ännu. Det kallar jag bra kvalité!!

You may also like

Kommentera