Stickad fuskkant till stövlarna

Stickad fuskkant till stövlarna

Jag blev så sugen på att göra en snygg fuskkant till stövlarna. Förra veckan fick ni en liten glimt av en stickning. Idag får ni se hur resultatet blev…
En liten fuskkant för att det ska se ut som att man har snygga stumpor på sig under stövlarna. Ganska snyggt tyckte jag när jag såg en bild på nätet för jag kan absolut inte rymma en tjock strumpa eller benvärmare i stövlar. Då går dragkedjan inte att stänga ;o).

Sedan vet jag inte riktigt hur användbart det är…? Man ska ju komma ihåg att sätta på sig de här fuskisarna när man går ut. Men de var roliga att sticka och den lilla spetsen överst är virkad :o)!!

Mönstret hittade jag på Hemmets Journals hemsida.

Stickad fuskkant till stövlarna benvärmare
Instagrambilder via iPhone.

 

You may also like

1 comment

Kommentera