Stålmannen- och Batmantröjor till pojkarna

Dagens ”mission is completed”. Pojkarna har pratat om de här tröjorna med stålmannen- och batmanmärke på i två veckor. De har dessutom cape som man kan sätta på och ta av med kardborreband. 
Så en lite shopping i stan har dagen bjudit på. Lite fika… Pojkarna bar stolt sina påsar och hade stor hemlängtan och längtade efter att prova tröjorna. Se bara deras händer på bilderna. Snacka om att leva sig in i rollen!!
Jag hann även kolla upp hur man åker tåg nu för tiden. Det är ju inte bara att stiga ombord på tågen och köpa sig en biljett numera. Men nu har jag köpt ett rabattkort och känner att jag har koll inför fredag när vi drar till Götet. Ungarna och vi längtar som tokar!
stålmannen batman tröja med cape köpt hm h&m hennes stålmannen batman tröja med cape köpt hm h&m hennes och mauritz fotograf karlshman blekinge barnfoto nikon d80 d7100 objektiv 50 mm 1.8D och mauritzstålmannen batman tröja med cape köpt hm h&m stålmannen batman tröja med cape köpt hm h&m hennes och mauritz fotograf karlshman blekinge barnfoto nikon d80 d7100 objektiv 50 mm 1.8D hennes och mauritz

You may also like

Kommentera