Spjälsängen åker ut…

Sedan Elis flyttade upp till sitt rum med ny säng i har hans gamla säng varit ståendes i vårt sovrum. I helgen tröttnade jag på att ha den där och bestämde mig för att se om kanske Ture kunde sova i den.
Sagt och gjort! Tures spjälis åkte ut och så in med den här sängen i hans rum.
Tre nätter har det gått och det har funkat kanon! Ture slocknar gott i sin säng och är så nöjd med att han har fått en vanlig stor kudde. När det är läggdags gottar han in sig i kudden, drar upp täcket och tar ett stadigt tag i snuttefilten. Sedan ligger han och myser tills han somnar.
Känns skönt att det fungerar och att vi slipper ha sängen ståendes i vårt sovrum. Men vad gör vi med spjälsängen nu då? Det känns allt lite sorgligt att den är ”färdiganvänd” och att alla barnen har sovit klart i den. Barnen har blivit ”stora” och vi har faktiskt ingen bebis här nu….
meandi, me & i, Me and i, Vårkollektion, våren 2011, coola barnkläder, liknar odd molly, swettisjacka, knickers, romatiska kläder, cool t-shirt

You may also like

4 comments

  1. Va duktig han e 🙂
    Visst är det skönt när barnen är blir stora men samtidigt lite sorgligt! Jag har samma"ångest" här hemma när jag nu säljer av lite bebisgrejer…

Kommentera