Söndag morgon- När allt är över och man ska försöka att samla ihop sig lite.

Söndag morgon

Jisses. Allt är över. Ja så kändes det faktiskt i morse. Maj och juni har varit galet hektiskt och vissa kvällar har vi haft upp till tre aktiviteter inplanerade. Men vi rodde allt i hamn. Vi har organiserat, planerat, genomfört. Vi har haft matsäckar och grillkorgar med oss. Barnen har har varit på utflykter där de har behövt skjuts och fika med sig. Vi har varit på uppvisningar, öppna hus, trivselkvällar, uppvisningar och avslutningar. Vi har dessutom handlat kläder, frökenpresenter och andra biffgrejer till uppvisningar och nobelmiddag. Vi har firat skolavslutning… Igår hade vi dessutom poolspel på hemmaplan vilket innebar storhandling till kiosken, schemaläggning mm.

Men vi gjorde det!! Vi har varit på allt, haft koll på allt och deltagit överallt. Jag måste erkänna att det är en urladdning nu när allt är över. Men vi grejade det. Alla tre barnen har blivit sedda, lyssnade på, tittade på, applåderade åt och matade med fikor i mängder.

Idag har vi haft en vilodag efter allt som varit. Jag laddade ur fullständigt hela förmiddagen med värsta migränen. Men det artande sig framåt eftermiddagen och jag har faktiskt hunnit förbereda mig lite inför Italien. Bara 1 1/2 dygn tills vi åker nu.

You may also like

Kommentera