Sommartavla som present till fröknarna

Mina barn har fantastiska fröknar! Snälla, trevliga, påhittiga, kompetenta och väldigt goa tjejer. Vi är trygga med pedagogerna och barnen trivs väldigt bra i förskola och skola.  Vi lämnar barnen, det värdefullaste vi har och litar på att barnen blir bra omhändertagna. Att kunna göra det betyder väldigt mycket för oss. 
Mina barn började inte förskolan förrän i höstas och därför är det deras första sommar på förskola. I julas fick de varsin Jultavla och även om denna är så gott som likadan slog jag till på en sommartavla nu. Även Tilda gav sin fröken en sådan här på skolavslutningen. Jag printade och ramade in tavlorna i 13*
18 cm då jag tycker att det är en liten lagom och bra storlek. Förhoppningsvis finns det en liten ledig plats någonstans i hemmet där denna kan trängas in. 
För att piffa till tavlorna lite drog vi en silvertråd runt och så gjorde vi lite hjärtan i aluminiumtråd som vi hängde i tråden. Enkelt, men fint tyckte vi. Roligt att barnen kunde hjälpa till med hjärtanen också!
frökenpresent i form av en ordtavla med sommarord

You may also like

1 comment

Kommentera