Sommarens kanske sista bad…

I går var det varmt och gött. Egentligen hade vi tänkt åkt och badat lite tidigare, men så stökade vi i trädgården och jag och Elis cyklade till Kvantum för att köpa lördagsgodis… Jag tror att klockan var efter fem när vi bestämde vi oss för att ändå åka upp för att ta ett dopp och simträna lite.

Vattnet var ljummet, säkert 23 grader och det var så skönt. Elis simmade nöjt ut till flotten medan Ture lekte nöjt i sanden. Det är härligt att kunna bada i det fria! Jag hoppas att vi får väder så att det blir ett par bad till i år.

Idag har jag ”gått in i väggen” och jag tror att jag bröt tån. Det både lät och känns så. Illa!! Jag hoppas tån repar på sig under min sista semestervecka. Funderar lite på om jag skulle ta och dra en repa in till Samariten i morgon för att kolla upp den lite.

You may also like

1 comment

Kommentera