Sommar med Me & I

Att jag älskar Me & I är ju ingen nyhet!

Oftast brukar jag köra något homeparty här hemma, men ibland räcker inte tiden till. Denna terminen har jag knappt hunnit titta åt deras kläder förrän jag kom på en visning i Maj. Då inhandlade jag snabbt ett gäng kläder och nu på rean blev det ytterligare plagg! Av mammakollektionen har jag köpt alla utom tre plagg tror jag och jag älskar dem alla :o). Tyvärr är det något galet med vår kamera och jag fastnar inte på bilderna ;o), så därför får ni mest se bilder på barnplaggen. (Och jag har inte skrivit de rätta namnen på plaggen, för de kom jag inte ihåg…)

Och om ni inte handlat av vårsäsongen säger jag; passa på!! Just nu kör de superrea på hemsidan!!

meandi, me & i, Me and i, Vårkollektion, våren 2011, coola barnkläder, liknar odd molly, swettisjacka, knickers, romatiska kläder, cool t-shirt

You may also like

5 comments

 1. Hej igen!
  Jo men är det photoshop? en väninna till mig önskar sig ett program som man kan göra lite tavlor till sig själv..så om du vill dela med dig om vilket program det är så vore jag tacksam så jag hinner köpa det till väninnan. tacksam för svar.

 2. Tack! Vilken snäll kommentar :o).
  Jag använder ett fotoredigeringsprogram där man även har möjlighet till att även göra layouter.

 3. Vilka fantastika bilder!

  Jag måste bara fråga;vilket program använder du när du gör dina tavlor?

  Mvh matilda

  tack för en fin blogg

Kommentera