Solnedgång på en stenig strand i Rovinj

Solnedgång på en strand i Rovinj

Vi hade varma dagar i Kroatien. Så galet varma så att vi passade på att hitta på lite saker på förmiddagen och sedan var vi tvungna att pausa lite mitt på magen. Framåt kvällen piggnade vi till lite igen och var oftast sugna på att göra något igen.

Denna varma kväll hade vi strosat runt på Rovinjs gator, ätit lite mat och tittat på tusiken. Nu var vi varma igen och redo för ett kvällsdopp. Vi drog oss lite söderut mot Lone Bay och hittade snabbt både en vanlig strand och en nudiststrand. Vi valde den vanliga stranden ;o).

 

 

After beach i strandbaren

När vi strosade ner mot stranden mötte vi massa människor som var på väg från stranden. Perfekt! Fem minuter senare när vi anlände var stranden tom. Tydligen kom vi precis lagom till att alla andra drog sig hemåt. Stranden låg tom och öde, men vid strandbaren dröjde sig några familjer kvar för att äta något lättare och dricka lite öl.

 

 

Ture hittade ganska snabbt många krabbor och så var även denna kvällen lyckad i hans ögon. Vid denna stranden fanns det inga eremitkräftor, bara vanliga. Men så söta de var ;o).

 

solnedgång rovinj strand

solnedgång rovinj strand

 

Mer från vår roadtrip

You may also like

Kommentera