Soffläge, Nasonex och Jesper Juuls ”Ditt kompetenta barn”

Denna veckan har jag mått lite si så där. Ont i huvudet, ljuskänslig, yr… migränvarning. Två eftermiddagar har jag sovit middag i ett par timmar för att få bort huvudvärken och en kväll lade jag mig för natten redan klockan sju. Inte förrän i går när jag kände febern komma krypande förstod jag att det var en förkylning som satt sig på bihålorna. 
I går kväll åkte vi till landet och jag mådde så illa så jag bäddade ner mig med en gång. Det susade i huvudet så jag hörde inte vad familjen sa, örat värkte, tänderna kändes lösa och så gjorde det förbenat ont i huvudet och ansiktet. Men nu, idag, efter att ha kört ut fikasugna Stockholmare i går, överdoserat Nasonex, Otrivin, Diklofenak, Tradolan och Quilla känns läget helt ok. Jag mår bra! Att jag inte förstod att det var bihålorna med en gång…. Det sätter dig ju alltid där på mig. 
I brevlådan i går låg Jesper Juuls bok ”Ditt kompetenta barn”, en sommargåva från min chef. Idag när vädret är lite grått har jag redan hunnit läsa en del och jag är fast! Denna bok borde varje förälder läsa. Juul tar upp många vardagliga situationer och får en att tänka till ordentligt. Lättläst och med många bra situationsexempel. 
Förresten… När jag skriver om chefer… Så har jag sökt ett nytt jobb. Och jag fick det! Eller ja, egentligen fick jag det, men sedan krävde facket att en som varit långtidssjukskriven (…och inte ens sökt jobbet) skulle få det. Så därför blev jag erbjuden ett vikariat på tjänsten medan jag får stå kvar på mitt nuvarande jobb. Nu är det semester, men om fyra ynka veckor börjar jag alltså på ny skola, nya barn, nya föräldrar, nya arbetskamrater. Lite pirrigt är det allt! Alla grejer är hemplockade från jobbet och det fyllde hela bagaget och tre stora papperspåsar. Huu! Jag kommer nog att vara ganska trött de första veckorna in på terminen. 

You may also like

2 comments

  1. Tack!! Nämen, vi är ju nästan alltid hemma så hemkära som vi är… Vi får ta en dag framöver tycker jag. Är ledig fyra veckor till innan det är dags för jobb igen. Kram!

  2. Grattis till nya jobbet! Spännade!! Har varit hos er 4 gånger denna sommaren men ni ä ju ALDRIG hemma. Eller har vi haft lite otur. Bara chansat när vi kört förbi! Barnen är lite leksugna o jag är lite pratsugen så det vore kul att träffas nån dag!
    Kram

Kommentera