Snipp snapp snut så var veckan slut.

Söndag kväll igen. Visst rusar verkligen veckorna?!?! 
Jag låter instagrambilderna nedan summera helgen. 
  1. Vi har ätit långa frukostar, fikat flera gånger och njutit…
  2. Vi har hunnit spela många omgångar plockepinn. Elis och Matilda är hiskeligt duktiga… Ture är hiskeligt bra på att fuska. 
  3. Vi har varit en hel del ute. Ute på vår tomt för att kika på rådjursspår och kaninbajs. Ute i skogen för att klättra på stenar och plocka in en liten julgran att ha i vas på köksbordet (Tures påhitt). Ute för att snickra fågelholkar och hänga upp i träden. 
  4. Elis har hunnit med ett barnkalas med spöktema. Han drog på sig en vampyrdräkt men vägrade att sminka sig och tänderna ”orkade” han inte ta med sig för de var så jobbiga att ha i ;o). 

Summa sumarum… En bra helg. En lagom helg. 
Nu är snön nästan borta, vårduken ligger på köksbordet och i veckan tänker jag kryssa i semesterveckorna på jobbet. Dessutom försöker jag övertala maken till renovera köket i sommar. Slaget är varken vunnet eller förlorat om ni förstår, men jag kan vara en seg krigare. Tyvärr även maken ;o). Vi går verkligen mot varmare och ljusare tid. Gött! 
rosa prickig vaxduk zinkkanna vit mjölkkanna tulpaner servettställ stjärna ikea presentpapper papperssnöre pysselavdelning

You may also like

1 comment

Kommentera