Snart är det vår!!

Helgen har varit toppen. Vi har bakat semlor, Matilda har spelat fotboll och Elis har gympat. Att tillbringa tid i köket och att spela spel med barnen är två aktiviteter som passar mitt ben utmärkt. När jag står i köket kan jag stödja så mycket som jag orkar på det brutna benet och när jag får för ont placerar jag mig i soffan. Där finns det alltid möjlighet till att så läsa sagor, spela spel eller bli förste pusselbitsvändare :o). 
meandi, me & i, Me and i, Vårkollektion, våren 2011, coola barnkläder, liknar odd molly, swettisjacka, knickers, romatiska kläder, cool t-shirt

You may also like

5 comments

 1. Kaatzi – Självklart kan jag lägga ut receptet! Basrecepten kör jag nästan alltid ut "sju sorters kakor". Den är verkligen min kakbibel :o).

  Lisa – Jag lånar gärna!! Kan kanske läst en av henne, eller så blandar jag ihop henne med Karin Fossum (eller hur var namnet nu??) Annars är det bara roligt att prova ny författare.

  Kram på er!

 2. Gud vad gott med semlor!!

  sv: Jag gillar ju mina töjningar och även mina tatueringar. såklart.

  Jag har aldrig brytt mig om vad andra tycker, jag är den jag är, take it or leave it, brukar jag säga. Varken mamma eller pappa gillar varken öronen eller tatueringarna men mamma är mer accepterande än vad min pappa är.

  Men.. det är den jag är och jag är samma människa i mig själv oavsett hur mitt skal ser ut. =))

  Kram – lagt till mig som följare i din blogg och länkat till dig!

 3. Semlorna ser himla goda ut. Har du något bra recept som du vill dela med dig av? 🙂

  Fina tulpaner, jag älskar tulpaner i alla möjliga färger!

  Kram

 4. Tänkte på det här med böcker, om du gillade läckberg kan jag rekommendera Karin wahlbergs böcker om du inte läst dem? Jag har alla så du får gärna låna. 🙂

Kommentera