Smultronjakt i flera timmar.





Den här midsommarveckan fick ingen vidare start. Ture var hostig och febrig och Lars vab:ade både tisdag och onsdag. Det var ingen jättehög feber, men ändå så pass så att han var slö, trött och hängig. Så på onsdagen drog en kollega till mig in på Samariten för samma besvär men utan feber och då började jag fundera.Kanske borde vi ta det här på allvar för under midsommarhelgen är det ingen höjdrare att söka sjukhusvård. 

Sagt och gjort på onsdagen drog Lars och barnen till sjukhuset och Ture kom hem med både penicillin, bricanyl och hostmedicin. Så på midsommar var Ture feberfri och mådde helt okej, men lite tagen och  trött var han fortfarande. Ibland har man tur!! Tänk om vi hade väntat ett par dagar till. Då hade vår stackars liten inte mått bra ännu.
När vi kom hit till Skavkulla hann barnen bara ut ur bilen innan de dök ner i smultronplantorna. En helt timma ägnade de åt att plocka, trä och äta och dagen efter likaså. Det är nu de mognar och Matilda konstaterade att vi hade nog kunnat trä fem meter smultron på strån om vi bara hade velat….

You may also like

Kommentera