Slipers till vår trädgård

Varför går helgerna så fort? Man hinner inte fredagsnjuta förrän det är dags att ladda om inför måndagen… Men så är det. 
Vi har haft en härligt effektiv helg. Lördagen handlade vi lite i stan och så passade vi på att fika på stan. Det var fler än vi som hade den planen… Jisses så mycket folk! det är sådana stunder som jag förstår varför vi så sällan käkar lunch på stan en lördag :o). 
Under helgen har vi även varit hos far och lastat lite stockar som ska sågas till slipers. Vår trädgård ligger högre upp än gatan och för att hålla jorden på plats ligger det i dagsläget gamla järnvägsslipers runt tomten. Men de är genomruttna… Men nu har vi alltså ett helt gäng nya slipers på gång, tio stycken tror jag. Men vi väntar nog med att lägga dit dem och tar det innan nästa sommar. 
Bilden överst till höger är foderstationen till vildsvinen som står i skogen. Massor med svin hade blivit fotade för någon natt sedan med kameran som sitter uppmonterad. Tre stora grisar skymtade vi på bilden och säkert sju kultingar. Och det syns även på marken att det varit många klövar och trampat. 
Idag har vi passat på att bada badhus och simträna lite. Det går frammåt för Elis! Nu lite soffläge inför måndagen…
slipers eller järnvägsslipers till trädgården

You may also like

Kommentera