Pre-graduation… Förberedelser inför skolavslutning i åk 6

skolavslutning åk 6

skolavslutning åk 6

Pre-graduation- Skolavslutning åk 6

I lördags precis mellan frukost, stortvätt, storhandling och bollkallefix började Matilda prova sin outfit till skolavslutningen. Hon tog ner flätboken och bad om hjälp till att prova ett par frisyrer och så funderade hon lite på om hon vill ha någon blomma eller krans i håret. Vi flätade och kom fram till att en fläta som börjar i luggen och går runt hela huvudet blir fin på skolavslutningen. Ungefär här började Matilda även prata om att vi kanske kunde passa på att knäppa ett par kort och då blev jag väldigt glad. Inte ofta som barnen ber om att bli fotograferade.

Vi klippte ett par grenar från vårt olivträd och för att sätta ihop dem till en kran tog vi och klippte isär en gammal ljusmanschett som hade både små pärlor och kristaller i sig. Det blev lite dekorativt och Matilda kände sig nöjd :o).

Själv tycker jag så här i efterhand att det är superskönt att vi har kört en liten pre-graduation. Annars brukar det bli lite lätt panik här dagen innan skolavslutningen och även samma dag. Min lilla tös kommer på en massa bra ideér, men som är ganska svårlösta så där i sista sekunden… Men nu har vi koll på läget.

You may also like

Kommentera