Skinnjacka till killarna och jeansjacka till tjejen :o)

Förra helgen när Kappahl hade 25% på ett helt köp kunde jag inte låta bli vårjackorna. Elis fick en jättetuff skinnjacka och Matilda fick en urcool jeansjacka. Det fanns även jätteläckra skinnjackor till tjej, men dessa vägrade hon tvärt. Ja egentligen vägrade hon även jeansjackan, men jag hoppas att jag kan övertala henne till att använda denna när jag plockar fram mig egen och när kompisarna börjar använda liknanade ;o). 
Sedan förra helgen har jag gått och lurat på vad jag har för jacka till Ture och kom fram till att vi hade bara förskolejackor. Så i går drog jag inte en runda och köpte en skinnjacka till honom också. Tycker att det är ganska skönt att kunna lämna de leriga och smutsiga jackorna på förskolan och ta hem barnen i lite renare jacka ;o). 
Så nu är jag faktiskt lite nöjd! Skönt att ha köpt vårjacka innan våren ens är här och innan det börjar att bli utplockat i affärerna. Så nu får gärna våren komma ;o)…. Vi är redo!!
skinnjacka barn jeansjacka biker bikerjacka mcjacka kappahl scarfsskinnjacka barn jeansjacka biker bikerjacka mcjacka kappahl scarfs

You may also like

Kommentera