Skålar och assietter från Åhlens?

Jag går i lite nyköpstankar när det gäller porslinet hemma. Mattallrikarna som är helt vita är fortfarande fina, men många av assietterna har naggats och de svarta skålarna med prickar i har blivit ganska repiga och fula i. Inte så konstigt när det gäller skålarna kanske, de används både till fil och soppor och åker i snitt ett varv i diskmaskinen om dagen. Jag tror att diskmaskinen sliter ganska hårt…

Så nu funderade jag på om man kanske kan behålla de vita mattallrikarna, de är så lätta att duka med eftersom de passar till alla sorters dukningar och alla servetter. Kanske man sedan kunde köpa till lite nya och roligare skålar och assietter? Jag har redan spanat lite på en serie som Ikea har, men nu fick jag lite beslutsångerst….

Följande hittade jag på Åhlens och jag måste erkänna att jag är lite sugen på de retro med blommorna.

retromönster på porslin från Åhlens.

[Bloggat från mobilen]

You may also like

Kommentera