Sjuka barn och några lär-Appar

Ytterligare en dag då vi tillbringar dagen hemma. Ja, jag har haft turen att jobba cirka varannan dag,  men Ture har efter i morgon varit hemma och sjuk i tolv dagar varav 10 med feber. Men det känns *peppar peppar* som att kortison och antibiotika har hjälpt honom nu. Idag var vi och på återbesök för att lyssna på hans lungor och det lät fint. Känns skönt!
Matilda däremot har klagat på öronen, halsen, yrsel… Ja, lite feber tror jag också att hon har haft idag så vi får väl se vart detta bär.
Sjuka och gnälliga barn leder i det här huset till både långa tv-stunder och spel-stunder. Nästan så att jag föredrar att de spelar lite och inte bara ligger passiva i soffan och stirrar. Favoriterna på iPaden är just nu;
– Findus och alla hans luriga tekniklösningar. Det gäller att fundera om man ska få ihop dem :o). 
– Rebecca Lagerkvists appar ”skrivis”, ”bokstavsmix” och sifferlek” med bokstäver och siffror. Jag gillar att de är gjorda av en lärare och lätta att ändra svårighetsgrad på. Det är väldigt bra!!
– Korsord från Okidokiapps. Tränas stavning utan att barnen tänker på det. 
Så har jag änstligen sytt den där gardinen som har legat och väntat på mig i en månad. När jag väl var färdig med den och vände på den kunde jag lite dystert konstatera att ”någon” hade ändrat trådspänningen på symaskinen. Tråden på gardinens framsida var alltså gansla sladdrig. Det blev till att göra om átt…. 
Skydd fodral ipad ipadställ ställ barnappar appar till barn iphone vitt

Skydd fodral ipad ipadställ ställ barnappar appar till barn iphone vitt

You may also like

Kommentera