Semlesöndag.


Ytterliggare en vecka har passerat och bloggen ligger verkligen i dvala. Inte för att det inte finns något att berätta om eller skriva om, kanske snarare tvärtom. Det finns hur mycket som helst och jag hinner nog inte riktigt med.
 
Jag har lovat mig själv att jag måste styra upp mitt avancerade och ganska utspridda post-IT-system och börja skriva in i almanackan. Det har varit lite för mycket dubbelbokningar, missar och felbedömningar från min sida på sista tiden. Snart är det söndagkväll och än har jag inte lyckats med mitt projekt, men det får kanske bli kvällsgörat.
 
I veckan har jag medverkat på sista utvecklingssamtalet för Matilda på lågstadiet och tillsammans med hennes goa lärare. Till hösten är det ny lärare och mellanstadiet som väntar. Hu, ibland skräms jag över hur fort tiden går. Men innan dess ska hon klara av de nationella proven och det ska bli spännande att se hur de är utformade och hur min tjej klarar dessa.
 
På lördagar har Ture börjat att gympa. Tanken var att vi kanske skulle gå någon gång ibland eftersom Elis ändå är på fotboll samma tid. De andra lördagarna tänkte jag bara vara hemma och mysa. Men nix! Det gick absolut inte! Ture blev helt såld på gympan och dessutom har han full koll på schemat, kryssar av de gånger som har varit och planerar inför kommande temagympor (Ledaren har satt ut figurer de gånger det är teman som ex pippi, nallegympa osv.). Så att hoppa över någon gympa tror jag inte att det blir tal om :o).
 
Hoppas ni alla får en bra vecka 7! Bara en vecka, sedan är det sportlov….
 

You may also like

Kommentera