Så här ser det ut just nu i vårt arbetsrum… Men nu då?

Ok, Bänkskivan är uppe, likaså hyllor, maskinbord och ny gardin. Men helt plötsligt står det still i huvudet.
Det är ju vi ska börja fylla med våra grejer och pynta – det som egentligen är det roliga!! Men helt plötsligt har jag blivit ”snål” och vill inte plocka ner massa med pärmar och annat för att ställa här. Jag vill inte bara trycka upp grejer på hyllorna så att det blir överbelamrat, stökigt och knökat.
Maken har plockat ner en del av sina grejer som han hade i förra arbetsrummet och det verkar bli mycket svart på hans sida. Men jag tror att jag skulle vilja ha min sida mer vit.
Funderar på några bra korgar som jag kanske skulle kunna ställa på hyllorna… Men hur dana? Jag har i alla fall kommit så långt så att jag vet att jag inte vill ha flätade korgar, det blir för lantligt. I så fall kanske svarta flätade som jag har i köket med vitt/svart-randigt tyg i…. Men det känns inget kul eftersom jag har det där..Någon som har ett tips eller förslag på vad jag ska fylla mina hyllor med? Kanske sett något roligt någonstans som skulle passa hos mig? Tomma hyllor ser ju inte så roligt ut…
Och ja, råttboet av sladdar under skrivare och fotoskrivare ska maken reda upp :o).

You may also like

9 comments

  1. Måste lämna ett litet av tryck!! Vilken fin färgkombination ni har. Och shit vilka fina tavlor du gör!!!!!!! Kreativiteten är det ingen brist på ser jag!! Underbara. tack för din komentar om tattoon, det var ett bra betyg!! Kram isabella

Kommentera