RÖSTA! Vad är intressantast att läsa om?

Stopp ett litet tag och följ pilen :o).
(Överst i höger kolumnen om inlägget har halkat ner pga nyare inlägg.)
Idag har jag lagt upp en omröstning och det hade varit jätteroligt om du tog dig tid och klickade i en eller ett par rutor. Jag kan inte lova att det bli mer av den kategorin som vinner, men kanske… Har du funderingar eller tankar som kan vara intressanta för mig får du gärna kommentera inlägget nedan.

I slutändan är det ju min blogg som jag skriver för min och barnens skull. Jag tycker att det är roligt att dokumentera livet här och nu för att kunna gå tillbaka och glutta ibland. I sommar har jag bloggat i åtta år (på egen domän innan 2010) och jag är så glad över allt jag dokumenterat i ord och bild genom åren. Barnen älskar att sitta och kika på bilder där de är med och berätta vad vi gjorde och vad som hände… och de älskar att se på bilder när de var mindre.

När det gäller frågor jag får från er läsare så handlar de till minst 95% om mina tavlor. Därefter handlar det om praktiska lösningar i hemmet, förvaring, var vi köpt en viss möbel eller pryl. Ett par frågor i månaden brukar det även dyka upp angående något pyssel vi har gjort eller om lapptäckena jag sytt. Så dyker det upp massa förfrågningar från diverse företag som vill att jag bloggar om dem och gör reklam, men det är sällan jag nappar på det. Om jag inte känner för företaget eller produkten känns det inget roligt och då är det bättre att låta bli.

Nog pratat! Var plikttrogna- RÖSTA!!

You may also like

Kommentera