Restaurang Jensens Böfhus med godisbuffé till efterrätt

Restaurang Jensens Böfhus i Malmö

Som avslutning på dagen och uppladdning innan vi skulle kika på melodifestivalen på hotellrummet valde vi att äta på Jensens Böfhus. Kött går liksom hem hos alla familjemedlemmarna :o).

 

 

Barnen valde dinosaurieben att äta, Lars tog en burgare och jag körde en fläskfilevariant. Alla var nöjda och glada. Men jag undrade ärligt talat om de hade tappat grillkryddan på min mat. Så mycket krydda som inte smakade så mkt mer än att den gjorde mig törstig. Fast det kanske var planen ;o)? Att jag skulle dricka mycket….

 

restaurang Jensens böfhus malmö

 

Efter  maten drogs vi mot glassbaren… och alla tillbehören. Mycket gott ;o)!

 

Restaurang jensens böfhus

 

Sedan gick vi tillbaka till hotellet som låg ca 200 meter från Jensens Böfhus. Vi gick över Davidshallsbron och tittade naturligtvis på att skorna.

 

Mer om vår Malmöweekend:

You may also like

Kommentera