Ramfunderingar…

I dagarna har jag gjort ett par posters till Elis blivande rum och även ett par för att förnya Matildas rum. Då slog det mig att det blir jättefint med IKEA:s färgade ramar om man tar upp ramens färg i postern. Bildbevis kommer inte idag, men den som lever får se…

I övriga huset har ni vita och svarta ramverk numera. Tidigare hade vi många ekramar, men sakta har de bytts ut i samband med att vi bytt motiv på väggarna. Tycker det vita är snyggt eftersom det lyfter fram bilden och det svarta ramar in på ett bra sätt. Vad har ni för ramar och hur resonerar ni??

I förra veckan slutställdes även vårt sovrum. Inte en dag för tidigt eftersom det nu är mer än två år sedan vi bytte hus. Under de här två åren har Ture både fötts och flyttat ur sovrummet så möblera om och grejat har vi, men det är först nu det känns inrett. 

Sovrummet från visningsbilderna (ej våra möbler)

Det färdiga sovrummet. Egengjorda barntavlor med barnens data på.

You may also like

3 comments

  1. Elin – Tack! Håller med dig ang att blanda. Jag blandar inte heller i ett rum. Men jag har nog inte tänkt på det utan det har skett omedvetet.

    Karolin – Tackelitacl :o)! Haha, neee, inte beställning på den. Håller mig till de grafiska där. Men feel free to copy! Bokstäverna är från Panduro. Jag var dessutom lat och skippade grundfärg. Så målade tre ggr och behöver nog ändå måla en gång till. Snacka om att det straffade sig….

  2. Wow vilket underbart sovrum!! Dessa ramar är superfina! Har massor av olika färger från ikea på barnens rum!
    Kärlekstavlan är ju helt underbar! Har du oxå gjort den! Beställning?!!;-)
    Kram K

  3. Jag är lite petig när det gäller ramar för jag bara VÄGRAR att blanda… Så i ett rum får det bara vara svarta, i ett annat bara vita osv. Annars stör det mig sjukt mycket! Ja förutom nån enstaka udda då, så länge den passar in med resten av rummet. =) SNyggt sovrum!

Kommentera